Huisartsen

Laagdrempelig en persoonlijk contact

In onze praktijk staat laagdrempelig en persoonlijk contact met onze patiënten voorop. Wij kiezen voor goede digitale ondersteuning, zodat we meer tijd en aandacht kunnen hebben voor jou. Als je een medisch-inhoudelijke vraag stelt, krijg je van de huisarts zelf antwoord. Jij kiest op welke manier je contact met ons wilt.

De huisartsen van Hondsrugpark Gezond hebben afwisselend spreekuur. Bij het maken van een afspraak via onze patiëntomgeving Huisarts Dichtbij is zichtbaar met wie van de artsen je een afspraak hebt. Als de vaste huisartsen niet aanwezig kunnen zijn, werkt er soms een waarnemend huisarts in de praktijk.

Onze huisartsen zijn:

Sanne Rekers

Sanne Rekers

Huisarts

BIG-nummer: 29913935601
Beschikbaar: maandag, dinsdag en woensdag
Talen: Nederlands, Engels

Catherine Kager

Cathrien Kager

Huisarts

BIG-nummer: 09912812301
Beschikbaar: vrijdag (januari-mei 2024)
Talen: Nederlands, Engels

 

Even voorstellen

Huisarts Sanne Rekers:

Het leukste aan mijn werk als huisarts vind ik dat ik elke keer weer verrast word in de gesprekken met de mensen. Die ontmoetingen met al die verschillende mensen maken elke werkdag voor mij boeiend.

 

Sinds 2014 heb ik in verschillende huisartspraktijken in de regio Amsterdam gewerkt en ook anderhalf jaar in Nieuw-Zeeland. Ik ben een breed geïnteresseerde en allround huisarts en ik ga graag met je in gesprek over hoe je door het veranderen van je leefstijl zelf je gezondheid kunt verbeteren. Maar ook chirurgische ingrepen en gynaecologie zijn dingen die ik graag doe. 

 

Ik woon in Amsterdam Noord met mijn twee kinderen in de tienerleeftijd. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Ook sport ik graag in de buitenlucht (hardlopen, yoga, krachttraining, wandelen) en hou ik van gezellige avonden met vrienden, muziek en lekker eten. 

 

Naast mijn werk als huisarts bij Hondsrugpark Gezond geef ik les aan artsen die de opleiding tot huisarts volgen bij het Amsterdam UMC. Op die dagen ben ik niet in de praktijk.

 

Ik zie ernaar uit om je bij Hondsrugpark Gezond te ontmoeten.

 

Huisarts Cathrien Kager:

Huisarts Cathrien Kager is de tijdelijke vervanger van huisarts Karen Bloemendal die met zwangerschapsverlof is. In verband met een verhuizing naar een andere regio zal Karen niet terugkeren op de praktijk (vacature).

Bij Hondsrugpark Gezond is ook een Praktijkondersteuner GGZ werkzaam: Monica Rosmolen