Huisartsen

Laagdrempelig en persoonlijk contact

In onze praktijk staat laagdrempelig en persoonlijk contact met onze patiënten voorop. Wij kiezen voor goede digitale ondersteuning, zodat we meer tijd en aandacht kunnen hebben voor jou. We werken zonder assistente, dus als je een vraag stelt, krijg je van de huisarts zelf antwoord. Jij kiest op welke manier je contact met ons wilt.

 

Goed om te weten: stel je op maandag tot en met vrijdag voor 3 uur ’s middags online een vraag (e-consult), dan geven we je nog dezelfde dag antwoord. Vragen die je op werkdagen na 3 uur stelt, beantwoorden we de volgende werkdag.

 

De huisartsen van Hondsrugpark Gezond hebben afwisselend spreekuur. Bij het maken van een afspraak via onze patiëntomgeving Huisarts Dichtbij is zichtbaar met wie van de artsen je een afspraak hebt. Als de vaste huisartsen niet aanwezig kunnen zijn, werkt er soms een waarnemend huisarts in de praktijk.

Onze huisartsen zijn:

Sanne Rekers

Sanne Rekers

Huisarts

BIG-nummer: 29913935601
Beschikbaar: maandag, woensdag en vrijdag
Talen: Nederlands, Engels

Karen Bloemendal

Karen Bloemendal

Huisarts

BIG-nummer: 89916724401
Beschikbaar: dinsdag en donderdag
Talen: Nederlands, Engels, Spaans

Even voorstellen

Huisarts Sanne Rekers:

Het leukste aan mijn werk als huisarts vind ik dat ik elke keer weer verrast word in de gesprekken met de mensen. Die ontmoetingen met al die verschillende mensen maken elke werkdag voor mij boeiend.

 

Sinds 2014 heb ik in verschillende huisartspraktijken in de regio Amsterdam gewerkt en ook anderhalf jaar in Nieuw-Zeeland. Ik ben een breed geïnteresseerde en allround huisarts en ik ga graag met je in gesprek over hoe je door het veranderen van je leefstijl zelf je gezondheid kunt verbeteren. Maar ook chirurgische ingrepen en gynaecologie zijn dingen die ik graag doe. 

 

Ik woon in Amsterdam Noord met mijn vriend en onze twee kinderen in de tienerleeftijd. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Ook sport ik graag in de buitenlucht (hardlopen, yoga, krachttraining, wandelen) en hou ik van gezellige avonden met vrienden, muziek en lekker eten. 

 

Naast mijn werk als huisarts bij Hondsrugpark Gezond geef ik les aan artsen die de opleiding tot huisarts volgen bij het Amsterdam UMC. Op die dagen ben ik niet in de praktijk.

 

Ik zie ernaar uit om je bij Hondsrugpark Gezond te ontmoeten.

 

Huisarts Karen Bloemendal:

Het is heel bijzonder om huisarts te zijn en brede zorg te kunnen geven aan zoveel verschillende mensen. Ik leer elke dag weer van de patiënten in mijn spreekkamer en dat geeft mij een open blik op de wereld.

 

Ik heb, voordat ik de huisartsenopleiding ben gestart, eerst brede ervaring opgedaan bij verschillende specialisaties in het ziekenhuis. Daardoor wist ik dat ik juist de totale persoon die voor mij zat wilde helpen en dat ik huisarts wilde worden. Na de huisartsenopleiding ben ik in Amsterdam Zuidoost gaan werken. Momenteel ben ik ook werkzaam in een ander gezondheidscentrum van de GAZO, Nellestein. 

 

Naast mijn werk hou ik ervan om de natuur in te gaan;  op de racefiets, wandelend, op de sup, maar het liefst tijdens een koude winter op de schaatsen. Samen met mijn vriend, familie of met vrienden geniet ik ook graag van alles wat Amsterdam te bieden heeft zoals concerten en lekker eten. Door yoga blijf ik in balans.

 

Ik nodig je graag uit op mijn spreekuur om samen na te denken over jouw gezondheid.