Inschrijven

Inschrijven

Woon je in of rondom de wijk Hondsrugpark? Je kunt bij ons terecht  voor goede huisartsenzorg, maar ook voor advies over gezond worden en gezond blijven.  Je kunt je online inschrijven bij onze huisartsen. Nadat we je inschrijving bevestigen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. 

Meld je aan met het onderstaande inschrijfformulier.

ACTIE: Als je je inschrijft bij onze huisartsenpraktijk kun je twee weken gratis meedoen met de Bijlmer Bootcamp van ArenaFysio (4 proeflessen!).

Voor wie?

Je kunt je aanmelden als nieuwe patiënt als je woont in Hondsrugpark / Amstel III (postcodes 1101 en 1105). En ook als je woont binnen 8 minuten fietsafstand van de praktijk (zoals in ArenApoort) en je hebt nog geen huisarts in de buurt. Zie het kaartje of bereken de fietstijd van Hullenbergweg 250 tot jouw adres op google maps.

Bereken fietstijd

Inschrijfformulier Hondsrugpark Gezond

Samen gezellig sporten en gezonder worden met de Bijlmer Bootcamp

Bij  Hondsrugpark Gezond willen we eraan bijdragen dat Hondsrugpark een heel gezonde wijk wordt. We werken daarvoor samen met onze partners zoals ArenaFysio, én met jou! Als je je inschrijft bij onze huisartsenpraktijk kun je twee weken gratis meedoen met de Bijlmer Bootcamp van ArenaFysio (4 proeflessen!).
Wil jij gezonderfitter en sterker worden? En wil je niet in een sportschool trainen? Dan is de Bijlmer Bootcamp er voor jou! Onder professionele begeleiding van de personal trainers en fysiotherapeuten van ArenaFysio wordt je gezonder en fitter. Leuke trainingen met goede muziek, waarbij je veel zult leren over een gezondere leefstijl.

Lees meer over de Bijlmer Bootcamp