Samenwerking

De huisartsen van Hondsrugpark Gezond werken nauw samen met verschillende zorg- en welzijn-aanbieders. In het overzicht vind je de organisaties met wie wij samenwerken en hoe je ze kunt bereiken.

Overzicht van zorgaanbieders

 • Apotheek Hondsrugpark is in ontwikkeling en verzorgt in de nabije toekomst je medicijnen. Daarnaast geeft de apotheek onafhankelijk advies en begeleiding bij je medicijngebruik. Tot die tijd kun je terecht bij de hoofdvestiging:

  Apotheek Holendrecht

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

  Contact:
  Niftrikhof 10, 1106 SB Amsterdam (Google Maps)
  telefoon: 020 696 7321
  email: info@apotheekholendrecht.nl

   

  bezoek website
 • Atalmedial biedt diagnostische ondersteuning, zoals:

  • Bloedonderzoek
  • Urineonderzoek
  • Ontlastingonderzoek
  • Trombosezorg

  Bezoekadres dichtsbijzijnde locatie:
  Niftrikhof 20,  je bereikt Atalmedial via de achterzijde van Gezondheidscentrum Holendrecht.

  Openingstijden Atalmedial in Holendrecht:
  Op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 08.00 – 10.00 uur.

  Atalmedial werkt voor het bloedprikken op afspraak. Om wachttijden te verkorten en te vermijden dat er te lang buiten gewacht moet worden – kun je via de website van Atalmedial een afspraak maken op een tijdstip dat je het beste uitkomt.

  Neem je identificatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en je verzekeringsbewijs mee en het aanvraagformulier dat je van je behandelend (huis)arts hebt meegekregen.

   

  Maak afspraak
 • Heb je moeite met bewegen, last van spanning, een blessure of andere fysieke klachten? De fysiotherapeuten van ArenaFysio helpen je graag!

  Openingstijden:
  maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur

  Contact:
  Hoge Hillweg 20, 1101 SD Amsterdam

  (per 3 oktober: Hullenbergweg 250, 1101 BV Amsterdam)
  telefoon: +31 6 282 466 49
  email: info@arena-fysio.nl

  Maak eenvoudig een afspraak via de website van ArenaFysio.

   

  Bezoek website

 • NutriHealth streeft ernaar om een gezonde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. NutriHealth is laagdrempelig, en houdt ook spreekuur op de Hullenbergweg 250 bij Arena Fysio.

  Maak eenvoudig een afspraak via de website van NutriHealth.

   

  Bezoek website
 • Er worden jaarlijks verschillende cursussen georganiseerd voor patiënten van huisartsen in Amsterdam Zuidoost. De cursussen helpen je om zelf te werken aan je gezondheid, zoals de cursus ‘Mindfulness’ en de cursus ‘Beter slapen doe je zo’, kijk hier voor actuele informatie.

 • De weg naar hulp voor psychische problemen is niet makkelijk. Het is lastig om overzicht te krijgen in mogelijkheden binnen het veld van de geestelijke gezondheidszorg. Vaak zijn er ook lange wachttijden. Daarom biedt WegwijsGGZ zorgbegeleiding: ze helpen je bij het zoeken naar een behandeling in de GGZ in Amsterdam en omstreken. Helaas is er soms geen plek en kom je toch op een wachtlijst terecht. Dan wil Wegwijs GGZ met je kijken naar wat je alvast kunt doen om aan je herstel te beginnen. Dat noemen we wachttijdbegeleiding.

   

  Bezoek website
 • Op onze locatie is ook Verloskundigen Vida gevestigd. Vida garandeert persoonlijke en verloskundige begeleiding in het proces van zwangerschap naar ouderschap. Vida heeft haar eigen echopraktijk en deze echo’s worden uitgevoerd op de locaties Diemen en Reigersbos.

  Informatie en afspraken:

  Meer informatie is te vinden op de website. Daarnaast is Vida telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

   

  Bezoek website
 • Hulp nodig? Ga naar Buurtteam Amsterdam.

  Heb je moeite om rond te komen? Wil je graag andere mensen ontmoeten? Moet je je huis uit? Heb je problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving?
  Loopt het thuis even niet zo goed?
  Buurtteam Amsterdam is er voor jou! Een plek in de buurt waar je naartoe kunt met al je vragen.

  Wat een buurtteam is.
  Buurtteam Amsterdam is er voor iedereen die (tijdelijk) extra steun kan gebruiken. Er zitten verschillende hulpverleners bij elkaar. Zij hebben veel kennis en ervaring. Samen met jou zoeken zij naar een oplossing die bij jou past. De hulp is gratis.

  je kunt bij Buurtteam Amsterdam terecht met vragen over:

  – zorg
  – geld
  – wonen
  – werk
  – meedoen
  – gezondheid
  – veiligheid


  Waar de buurtteams zitten.

  Je vindt de buurtteams in heel Amsterdam, er is dus altijd een buurtteam bij jou in de buurt. Je kunt bij een buurtteam binnen lopen of een afspraak maken. Je kunt ook bellen of een email sturen.

  Een overzicht van alle buurtteams vind je hier:

  Bezoek website

  Meer contact?
  Heb je een vraag of wil je gewoon een keer kennis maken? Je bent van harte welkom!

  Direct contact via 020 314 1618

  Of lees alles hier nog een keer na.

 • Welzijn op Recept is bedoeld voor Amsterdammers met klachten zoals vermoeidheid, somberheid, stress of angst. Een welzijnscoach kan je motiveren of een steuntje in de rug geven om je leven weer op te pakken. Er zijn allerlei activiteiten in Amsterdam Zuidoost waar je aan mee kunt doen, denk aan samen bewegen, dans, koken en creatieve workshops. Neem contact op met welzijnscoach Irith Sy en zij helpt je een passende activiteit te vinden.

  Contact

  Welzijnscoach Irith Sy

  Email: i.sy@civicamsterdam.nl

  telefoonnummer: 06 – 46 62 45 6

  check civicamsterdam.nl voor gratis activiteiten in de buurt (je kunt op stadsdeel Zuidoost filteren).