Contact

Contact met de huisarts

Contact met de huisarts

E-consult

Stel een vraag of geef iets door via een e-consult. Je krijgt een melding wanneer je antwoord hebt. Als je je vraag op een werkdag stelt voor 3 uur ’s middags, geven we je nog dezelfde dag antwoord. Anders krijg je de volgende werkdag antwoord.

afspraak maken

Online afspraak maken

Maak online een afspraak met je huisarts. Dit kan voor een afspraak op de praktijk (Hullenbergweg 250), een videoafspraak of een telefonische afspraak. Log hiervoor in op Huisarts Dichtbij.

Online inloopspreekuur

Videoafspraak

Voor goed zichtbare klachten zoals huiduitslag of een wond, kun je ook een videoafspraak maken met de huisarts. Je hoeft dan niet naar de praktijk te komen. Ook bijvoorbeeld voor vragen over je medicatie of stoppen met roken kun je videobellen met de huisarts vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Telefonisch contact

Telefonisch

Bellen: lukt het niet om online contact met ons te zoeken? Je kunt ons bellen voor een terugbelconsult op maandag, woensdag en vrijdag van 8 tot 12.30 uur.

Spoed

Spoed

Bij een levensbedreigende situatie: bel 112.

Spoedlijn huisartsen Hondsrugpark Gezond: bel de praktijk en kies 9.

In de avond of weekend met spoed een huisarts nodig? Dan kun je contact opnemen met de Huisartsenpost Zuidoost in Amsterdam UMC. Je kunt binnen 1 minuut bepalen of je naar de dokter moet door  hier te klikken. Je krijgt dan direct advies. 

Collega's

Collegiaal contact

Ben je geen patiënt en wil je telefonisch contact met een collega bel ons dan op de collegalijn.

Ook hebben wij een e-mailadres voor algemene, niet-medische vragen: huisartsen@hondsrugparkgezond.nl

icoon locatie beeldmerk

Bezoekadres Hondsrugpark Gezond

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam