Contact

Contact met de huisarts

Contact met de huisarts

E-consult

Stel een vraag of geef iets door via een e-consult. We geven je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord. Je krijgt een melding wanneer je antwoord hebt.

Beeldbellen met de huisarts

Online inloopspreekuur

Op maandagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur hebben we een online inloopspreekuur en kun je direct in contact komen met een huisarts. In de digitale wachtkamer hoef je meestal niet langer dan 5 minuten te wachten.

afspraak maken

Online afspraak maken

Maak online een afspraak met je huisarts. Dit kan voor een afspraak op de praktijk (Hullenbergweg 250), of een telefonische of video afspraak. Log hiervoor in op Huisarts Dichtbij.

Telefonisch contact

Telefonisch

Bellen: lukt het niet om online contact met ons te zoeken? Je kunt ons bellen voor een terugbelconsult op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8 tot 12.30 uur.

Spoed

Spoed

Bij een levensbedreigende situatie: bel 112.

Spoedlijn huisartsen Hondsrugpark Gezond: bel de praktijk en kies 9. Voor zaken die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

In de avond of weekend met spoed een huisarts nodig? Dan kun je contact opnemen met de Huisartsenpost Zuidoost in Amsterdam UMC. Je kunt binnen 1 minuut bepalen of je naar de dokter moet door hier te klikken. Je krijgt dan direct advies. 

Collega's

Collegiaal contact

Ben je geen patiënt en wil je telefonisch contact met een collega bel ons dan op de collegalijn.

Ook hebben wij een e-mailadres voor algemene, niet-medische vragen: huisartsen@hondsrugparkgezond.nl

icoon locatie beeldmerk

Bezoekadres Hondsrugpark Gezond

Hullenbergweg 250
1101 BV Amsterdam

 

Waarom mag jouw huisarts geen geneeskundige verklaring afgeven?

Een geneeskundige verklaring mag alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts die een onafhankelijke beoordeling van jouw situatie kan maken.

Ook beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Turks, Arabisch, Pools, Spaans en Papiamento.