Werken bij

Vacature doktersassistent bij Hondsrugpark Gezond (12-16 uur per week)

Hondsrugpark Gezond groeit!

We zijn op zoek naar een doktersassistent voor de woensdagen en de vrijdagen.

In onze moderne groeipraktijk is het telefonisch spreekuur beperkt en is er rust en ruimte voor het beantwoorden van online vragen, je eigen spreekuur en het ondersteunen van de huisartsen bij diverse administratieve en regeltaken. Samen met de huisartsen, collega- doktersassistent en de POH bouw je verder aan de praktijk van de toekomst!

Bekijk het filmpje!

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar PO@gazo.nl

(Interne kandidaten hebben voorrang)

Vacature huisarts bij Hondsrugpark Gezond

Hondsrugpark Gezond is op zoek naar een huisarts die houdt van pionieren en innoveren.

Dit is je unieke kans om de huisartsenpraktijk van de toekomst samen met je collega-huisartsen vorm te geven en je in Amsterdam Zuidoost te vestigen als vaste huisarts met patiënten op naam. Bekijk het filmpje!

Lees de hele vacaturetekst

Vaste waarnemer voor 2 dagen in de week

We hebben een vacature voor vaste huisarts met patiënten op naam én we zoeken een vaste waarnemer voor 2 dagen in de week (6 maanden) om de continuïteit van de groeipraktijk op korte termijn te waarborgen. Als BIG geregistreerde huisarts ben je welkom, of je nu net begint, al veel ervaring hebt, of als je ervaring wilt opdoen omdat je t.z.t. een eigen praktijk wilt starten. Bekijk de vacature voor vaste waarnemer op de site van  – GAZO.

Groei van innovatieve, kleinschalige praktijk naar levendig gezondheidscentrum

Hondsrugpark Gezond is meer dan alleen een huisartsenpraktijk. We maken optimaal gebruik van digitale mogelijkheden en gaan steeds op zoek naar innovaties om de huisartsenzorg te verbeteren en toekomstbestendig te maken. We zullen in de komende jaren uitgroeien van een nulpraktijk op een tijdelijke locatie tot een levendig gezondheidscentrum in de wijk Hondsrugpark. In deze groei is er nog veel mogelijk en staan we open voor nieuwe ideeën. Ben je innovatief ingesteld en lijkt het je leuk om mee te werken aan (het opbouwen) van de praktijk, neem dan laagdrempelig contact op voor de mogelijkheden.