Werken bij

Vacature huisarts bij Hondsrugpark Gezond in Amsterdam-Zuidoost

Hondsrugpark Gezond is op zoek naar een huisarts!

Dit is je unieke kans om de huisartsenpraktijk van de toekomst samen met je collega-huisarts vorm te geven en je in Amsterdam-Zuidoost te vestigen als vaste huisarts met patiënten op naam.

Lees de hele vacaturetekst!

 

Vaste waarnemer voor 2 dagen in de week

We hebben een vacature voor vaste huisarts met patiënten op naam én we zoeken een vaste waarnemer voor 2 dagen in de week (6 maanden) om de continuïteit van de groeipraktijk op korte termijn te waarborgen. Als BIG geregistreerde huisarts ben je welkom, of je nu net begint, al veel ervaring hebt, of als je ervaring wilt opdoen omdat je t.z.t. een eigen praktijk wilt starten. Bekijk de vacature voor vaste waarnemer op de site van  – GAZO.

Groei van innovatieve, kleinschalige praktijk naar levendig gezondheidscentrum

Hondsrugpark Gezond is meer dan alleen een huisartsenpraktijk. We maken optimaal gebruik van digitale mogelijkheden en gaan steeds op zoek naar innovaties om de huisartsenzorg te verbeteren en toekomstbestendig te maken. We zullen in de komende jaren uitgroeien van een nulpraktijk op een tijdelijke locatie tot een levendig gezondheidscentrum in de wijk Hondsrugpark. In deze groei is er nog veel mogelijk en staan we open voor nieuwe ideeën. Ben je innovatief ingesteld en lijkt het je leuk om mee te werken aan (het opbouwen) van de praktijk, neem dan laagdrempelig contact op voor de mogelijkheden.